Tuesday, October 21, 2008

Nagu lennukis















Tänud Heikkile, kes aitas konfida ühenduse arvuti ja kontrolleri vahel ning käima joosta ka kontrolleri data visualiseerimise softi. Pilt nagu lennuki kokpitis - aga ega sõidu ajal seda jälgida küll ei jõudnud :-)

Küll aga saime selle softi abil paika auto tahhoka näidu, mis nüüd näitab täiesti õigeid mootori pöördeid.

3 comments:

ap said...

siit tekib küsimus et miks üldse selle spidomeetriga jebida. tee tõsime hitech auto ja installi lcd, kus kõik vajalik info. esialgu aga ülilihtne lahendus: 1000+ kr eest saab käsi GPS-i, mis näitab ekraanil suuter numbritega kiirust...

Heiks said...

ikka äge ju kui originaalkellad ka toimivad! bensuindikaator akude täituvust näitama ja õlitemperatuuri näidik kontrolleri jahutusvedeliku temperatuuri :)

ja siis, et kelkida, sõidab makiaugust välja lcd, kus igasugust tehnilist infot lademetes, nii et ka tõsisel geek'il ila suunurgast jooksma hakkab :D

mart said...

täitsa üllatus, et keegi siia ka kirjutab. Ei ole harjumust veel tekkinud, et kommentaare ka jälgida :-)

Originaalspido toimib tänaseks ilusti ja ilma selleta ei taha ARK asja hästi ära regada. Käsi GPS ei ole ilmselt piisavalt usaldusväärne vahend kiiruse tuvastamiseks. Samuti nagu ka vilede ja kelladega arvutiekraan, mis ühel hetkel näiteks screensaveri peale lükkab :-)